Home staging

De koper van vastgoed is niet meer dezelfde als 10 jaar geleden. De klant van vandaag is goed geïnformeerd en het aanbod is groot. De trend vandaag is ook dat kopers een kant en klare woning willen, een ‘thuis’ om onmiddellijk in te trekken.

Home staging maakt van leegstaande, onaantrekkelijke maar ook reeds ingerichte woningen een ‘thuis’, een plaats waar het gezellig, ordelijk en rustig is met mooie meubels en decoratie. Home staging helpt om een ‘droom’ te creëren.

Bij home staging gaan we strategisch te werk, na een analyse van de woning gaan we de ruimtes zo effectief en onpersoonlijk mogelijk aankleden en indien nodig doen we een grondige poetsbeurt of/en kleine schilderwerken zodat het juiste type klant aangetrokken zal worden. We laten eveneens professionele interieurfoto’s maken met enkele sfeerbeelden uitgelicht zodat je interieur zo uit een lifestyle magazine lijkt te komen. De gehuurde meubels kunnen voor een bepaalde tijd blijven staan en eveneens mee aangekocht worden door de kopers van uw eigendom. Wij werken met een vaste meubelleverancier en wij richten uw interieur in op maat en in een stijl die het beste bij uw woning past. U zal gegarandeerd meer bezoekers aantrekken!

Het is aangetoond dat een woning waar een homestager gebuikt wordt sneller maar ook tegen een betere prijs verkocht geraakt. Gemiddelden tonen aan dat kopers zo’n 10% tot 15% meer betalen voor een huis dat georganiseerd is en een serene sfeer heeft ten opzichte van een slordige en ongeorganiseerde woning.

Wij helpen je een ‘thuis’ te verkopen

 

Home staging: vanaf 1600,- euro
Home staging met schilderwerk/poetsdienst: offerte op maat

 Voor een vrijblijvende offerte:
melissa@opum.be – 0486 50 76 83

 

Referentiebeelden: